Netwerken

Netwerken
Het installeren en onderhouden van netwerken zit ons in het bloed. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw computer Hard- en Software. Heeft u een complex netwerk met meerdere Vlans? ook dit vormt geen enkele uitdaging voor ons.

It Voor Ons is u graag van dienst om u te helpen met uw IT behoeften. Wij komen bij u op locatie om uw wensen en behoeften te bespreken en een plan te maken om deze wensen om te zetten in een netwerk welke op maat is gesneden precies zoals u dat wenst.

Problemen kennen we niet bij It voor Ons, uitdagingen wel! Echter zult u deze problemen en uitdagingen zo min mogelijk tot niet willen zien in uw netwerk. Om dit tegen te gaan willen wij uw netwerk periodiek onderhouden en nakijken, zo is de kans op problemen en uitdagingen minimaal en uw productie op maximaal niveau.

IT voor Ons werkt samen met betrouwbare partners zoals HP en Cisco

Security
Beveiliging van uw netwerk is misschien wel belangrijker dan ooit geworden. waar u vroeger een Virus per mail of via een verkeerde website kreeg, wordt u nu zonder dat u het doorhebt gehackt en voorzien van een encryptie Virus. een goede Back-up is dan de enige must, maar voorkomen is beter!

Veel bedrijven hebben het al eens meegemaakt. U wilt een bestand op het netwerk openen en het enige wat u nog ziet zijn allemaal rare bestanden en tekst bestanden welke zeggen how to decrypt. een encryptievirus heeft toegeslagen op uw netwerk. Nu heeft u nog maar 2 optie’s. de misdaad in stand houden door het losgeld te betalen en dan maar hopen dat u de sleutel krijgt welke benodigd is voor het terug krijgen van uw bestanden. Of de Back-up terug zetten. Hoe dan ook het kost veel tijd en geld, en in de tijd dat het netwerk niet werkt kunt u geen geld verdienen.  voorkomen is daarom beter als genezen!  Wanneer u IT voor ons een security scan laat uitvoeren weet u  precies waar de zwakke plekken zitten en indien nodig kunnen wij deze voor u verhelpen!

IT voor Ons werkt samen met betrouwbare partners zoals HP en Cisco

Telefonie
De Wereld van de telefonie heeft niet stil gestaan en gaat tegenwoordig samen met Computers en Netwerken. Hiervoor bieden wij 1 plaats voor al uw netwerk gerelateerde behoeften.

Onze wereld is gebouwd op communicatie. Sinds de opkomst van de mobiele telefonie is het telefonie iets geworden wat niet meer weg te denken is uit onze samenleving. met een steeds groter wordende behoefte is de telefonie markt erg snel gegroeid! Met het verdwijnen van ISDN moeten bedrijven opzoek naar een andere oplossing, een goede, snelle en goedkoop alternatief is dan VOIP. Over uw eigen netwerk en Internet belt u naar heel de wereld en de mogelijkheden zijn onbegrensd.

De voordelen van VOIP zijn
– geen aparte infra structuur, alles gaat via uw eigen Netwerk
– gemiddeld tot 25% goedkoper, soms zelfs tot wel 70% ten opzichte van normale telefonie.
– zeer breed inzetbaar, bellen met uw zakelijke nummer vanaf uw smartphone
– meer gelijktijdige gesprekken zonder verlies van gespreks kwaliteit

Neem contact op voor meer informatie over hoe IT voor Ons u kunt helpen met de overgang naar VOIP.